Füürwehr Schiermakers

"Uns Schiermakers"

Elke Diensdagvörmiddag komen de Mannlüü biet Hamswermer Füürwehrhuus binanner um

dat al up Stee tau maken.

Unkrut rutrieten, Rasen maien, Fegen usw., al wat so ansteiht.

So sücht dat dor alltied schier un örndliek ut.

Se doont dat al mennig Johr. Fröher weern se "Aktive" Füürwehr- Lüü.

Is noch Tied over, setten se sück noch eem binanner

un vertelln sük van dit un dat, wat so gebört is in uns Kuntrei.

Wenn se na Huus trecken, heet dat "Bit anner Week", un elk geiht weer sien Pad..

Wi bedanken uns för hör Wark,un hopen dat se dor noch lang Tied Spass an hem.

Am Donnerstag, den 14.09.2017 bekamen die "Füürwehr Schiermakers" ein besonderes Geschenk von ihrer Ortsfeuerwehr überreicht. Die Ortsfeuerwehr schaffte für jeden der "Schiermakers" zwei Mützen mit der Aufschrift "Füürwehr Schiermakers" an. Heidi Saadthoff überreichte den "Füürwehr Schiermakers" im Namen der Ortsfeuerwehr die beiden Geschenke.

Die Ehrenabteilung der Ortsfeuerwehr trifft sich jeden Dienstag am Feuerwehrhaus in Hamswehrum, um alles in Ordnung zu halten. Nach getaner Arbeit setzen sich die Kameraden dann im Feuerwehrhaus zusammen und erzählen sich von damals und heute.

Wir bedanken uns recht herzlich für eure Arbeit und hoffen auch weiterhin, dass ihr Spaß daran habt!

Auf den Bildern von links nach rechts: Heidi Saadthoff (Organisatorin), Siebo Westermann (Schiermakers), Anton-Gerhard Busker (Ortsbrandmeister), Johann Neef (Shiermakers), Maren Vogel (Mitglied FW Grooth.-Hamswehrum), Marten Beekhuis (Schiermakers), Hendrik Backer (Mitglied FW Grooth.-Hamswehrum), Siebelt Steck (Schiermakers).